Anne & Kieran - eventyrlig boheme

Vores samarbejde startede ud med et møde, en smuk solskinsdag i Aarhus. Anne og Kieran er til daglig bosiddende i England, og derfor havde vi arrangeret at mødes, når de alligevel var i byen og tale med andre af deres leverandører til brylluppet. Anne og Kieran fortalte meget smukt og beskrivende omkring hvordan de mødtes, hvad de havde af tanker og drømme omkring deres bryllup. Og hvad der for dem var vigtigt, kom med i udsmykningen på deres store dag. Deres øjne skinnede og jeg kunne se og genkende den helt specielle følelse af forventningens glæde. Deres lokation for festen var allerede på plads. Et smukt sted på Mols, hvor nogle store beduin telte skulle danne rammen om deres stores dag. Stilen skulle stråle af luksuriøs boheme, blandet med eventyr.

Annes brudebuket blev en oversized buket med fald og stilke ned i skaftet. Omkring skaftet blev der bundet en smuk antik bomuldsblonde, som var blevet farvet med The, således den fik den helt rigtige glød, der matchede Annes brudekjole. På hovedet bar Anne en smuk blomsterkrans, som matchede brudebuketten. Brystbuketterne til herrerne havde  fokus på det mere rå og maskuline, med bl.a. sukkulent-blade og sejlgarn.

Brudepige buketterne var i samme farveskala som Annes brudebuket og matchede resten af udsmykningen smukt. Som bånd om deres buketter, var der valgt et velourbånd i støvet oliven, så det matchede pigernes kjoler.

Selve bordene til festen i de fantastiske beduintelte, var dekoreret med masser af blomsterkugler, vaser med løse stilke og grønne planter. Blomsterkugler af forskellige størrelse og vaser, var løst fordelt ned langs midten af de store massive plankeborde. Og blandt vaser og blomsterkugler var der placeret forskellige grønne elementer, som Muhlenbeckia, forskellige husløg og sukkulenter. Nogle i vaser og andre renset for jord og lagt direkte på bordene.

Anne og Kieran var ved valget af deres lokation for festen, blandt andet faldet for den meget smukke natur og de muligheder grunden gav. Der var ca. 100 meter fra hvor teltene blev stillet op, den hyggeligste lille oase med shelters og bålplads. Så fra beduintelte til shelters, lavede vi en smuk gangsti, der blev markeret med en lang række af spyd, hvor der skiftevis hang lanterner med lys og vaser med blomster.

Close Menu