Carina & Lars

I sommeren 2016 havde jeg æren af at stå for blomster og levende lys til dette spektakulære bryllup. Tråden var klassisk og overdådigt, med delelementer som kobber og sort læder. Der blev brugt ca. 3500 stilke, og roserne var større end en knyttet hånd. Forud for brylluppet havde vi haft flere møder, hvor vi blandt andet havde godkendelse af blomster og farver. Der blev lagt stor vægt på hver en detalje og brudeparret havde fået specialfremstillet alt fra invitationer og bordkort til tjenernes påklædning.

 

Turbinehallen ApS i Aarhus dannede rammerne omkring Carina og Lars' smukke bryllup. Intet var overladt til tilfældighederne og de ønskede høj standard og kvalitet hele vejen igennem. Selve deres vielse foregik i deres hjemby, godt en times tid vestpå fra Aarhus. Herfra blev gæsterne transporteret i busser, frem til Turbinehallens smukke lokaler.

 

Forberedelserne fra min side gik i gang, i god tid før selve brylluppet. Der skulle købes i omegnen af 3500 stilke hjem, der hver især blev ordnet, for derefter nænsomt at blive stillet til at udvikle sig, således blomsterne ville stå aller smukkest på selve dagen. Carina og Lars ønskede sig store, overdådige og høje dekorationer på middagsbordene. Derfor blev alle dekorationer lavet på lokation.

 

Hen over aftenen natten til lørdag, blev bordene et for ét, pyntet op og gjort klar. Hvert middagsbord bestod af én høj dekoration med over 250 stilke i hver. Dekorationen var lavet på en høj glasvase fyldt med vand, hvor der på toppen var placeret store runde kupler tætbesat med blomster. Carina og Lars ønskede sig et et fyldigt og overdådigt udtryk. På bordet var der yderligere placeret 2 runde dekorationer med blomster matchene hoveddekorationerne, høje stager med flydelys og store, lave fyrfadsstager.

 

Tidlig lørdag morgen blev brudebuketten lavet og derpå kørte jeg afsted, for personligt at aflevere buket og brystbuketter til brud, brudesvende og gom. Brudebuketten var en stiftet buket, bestående af bl.a. hortensia, roser, grenroser og orkideer. til skaftet var der brugt sort læder og kobberfarvet nåle, til at matche den overordnede røde tråd for festen. Kirke var næste stop, hvor der blev lavet 2 smukke alterdekorationer, i tråd med udsmykningen til selve festen. Derefter var det fluks ud i bilen, for at køre tilbage til Turbinehallen i Aarhus, for at forberede, gennemgå og tjekke op på de sidste detaljer.

 

Ud over middagsbordene, var der også pyntet op til reception. Flere delelementer fra middagsbordene gik igen, herunder runde dekorationer, for at skabe en rød tråd, sammenhæng og helhed. Derudover var der flere høje cafeborde, hvorpå der var stillet store glasvaser med forskellige hvide langstilkede blomster i. Hver vase med én slags blomster, for at skabe et stilrent og luksuriøst udtryk. Der blev blandt andet brugt Orkidéer, Astilbe, Calla og Roser.

 

Jeg er meget taknemmelig for at jeg fik muligheden for at være med på sidelinjen til dette fantastiske og spektakulære bryllup, hvor brudeparret gik all in.

Drømmer du også om et overdådigt & luksuriøst bryllup?