Christina & Morten

En smuk sommerdag i september, sagde Christina og Morten JA til hinanden. Stilen var romantisk og landlig, med gammel rosa som en gennemgående farve. Bruden havde selv sørget for at indsamle en masse smukke messinglysestager samt træskiver og træstubbe, som lagde udgangspunktet for udsmykningen.

 

Christina og Morten bor i en hyggelig lille landsby i det østjyske. De ville rigtig gerne holde deres bryllup i deres lokale miljø, fordi både kirken og byen har betydning for dem. Byens flotte restaurerede forsamlingshus, der er placeret lige over for kirken, skulle danne rammen om deres fest, med det overordnede tema af rustik og landlig romantik. Ud over ønsker til farvenuancer, havde Christina og Morten ikke nogen ønsker til specifikke blomster. Det gav mig frie tøjler til at vælge de blomster der var aller smukkest på selve dagen for auktionen, de skulle købes hjem. Ud over de indkøbte blomster, var jeg om morgen dagen før brylluppet, hjemme i brudens forældres have, hvor at plukke. Det gav et tvist til udtrykket og understregede det romantiske og naturlige på aller fineste vis. 

 

Blomsterne og udsmykningen

Udsmykningen på bordene bestod af flere vaser i forskellige former og højder, anrettet med buketter i. Vaserne var dekoreret med blonde, lærred og sejlgarn, alle forskellige fra hinanden. Af blomster var blandt andet brugt en blanding af grenroser og store roser. Montbretia, gypsophilla (brudeslør) i farven rosa, astrantia (stjerneskærm) og lisianthus. Mellem vaserne stod de smukkeste messingstager, suppleret op med store bloklys og fyrfadslys i søde fyrfadsglas. Om servietterne var sat menukortet til middagen og herimellem lagt en enkel blomst

 

Brudebuketten var en romantisk håndbundet, rund brudebuket med et gammelrosa satinbånd bundet om skaftet og med synlige stilke. I håret havde Christina brudeslør og enkelte grenroser. Ud over brudebuket og brystbuketter, lavede jeg en sød lille brudepige buket til deres datter på 2 år.

 

Kirken blev pyntet op langs bænkene, i samme stil som den overordnede udsmykning, enkelt og romantisk.

 

Christina og Morten strålede på deres store dag og jeg vil gerne sige dem en stor TAK, fordi I betroede mig opgaven med udsmykningen til Jeres store dag

 

Går du med tanker om et romantisk bryllup med masser af fine detaljer?