Kunde feedback

Jeg er meget glad og taknemmelig for, at flere af mine tidligere kunder, har taget sig tid til at komme med en skriftlig feedback til mig. Du kan her se et udpluk.

“Da vi skulle giftes, og havde booket os ind i nogle smukke lokaler til festen, blev vi hurtigt enige om, at vi ville have lidt mere pynt og udsmykning på bordene end, hvad feststedet selv kunne bidrage med. De anbefalede os til gengæld at tage fat i Fru Hansen blomster – og sikke da en fantastisk anbefaling.

Fra de første mailudvekslinger (med et møde allerede kort tid efter) følte vi os i de absolut bedste hænder. Maria var imødekommende og virkede oprigtigt interesseret i at forstå og imødekomme vores tanker og drømme om udsmykningen.
Hun sendte billeder af, hvad hun forestillede sig ud fra vores snakke, og vi forventningsafstemte løbende under hele forløbet. Både pr telefon, mail og på sms’er.

Resultatet var FANTASTISK. Alle vores gæster snakkede om de fine dekorationer, og selv ude i gangen og i loungeområdet var der sat store flotte dekorationer. Alt var så smukt og detaljeorienteret.
Brudebuketten og brystbukketterne lavede Maria også, så de både passede til os, passede til hinanden og passede til udsmykningen på feststedet. Gennemført og smukt.

Hermed giver vi de varmeste anbefalinger til Maria og Fru Hansen Blomster”.

Fie Niemann & Thomas Berntsen Budepar

“Ud af alle de leverandører vi arbejdede med til vores bryllup var Maria helt unik og klart vores favorit.

Vi var meget imponerede over hvordan hun gav sig tid til at lære os at kende og tale med os om hvordan vi mødtes – og derefter hjælpe med at bringe elementer herfra ind i blomsterdesignet.

Noget af det der var helt fantastisk var hvordan Maria lyttede til vores idéer og så gjorde dem bedre. Vi var overvældede over hvor smukt resultatet var og hvordan blomsterne passede helt perfekt til vores bryllup. Hele processen var en stor fornøjelse.

Hermed de allervarmeste anbefalinger af Maria til enhver blomsterlejlighed.”

Anne Kehlet Bavngaard Brud

“Fru Hansen Blomster gjorde et kæmpe stykke arbejde til vores bryllup. Maria tog sig tiden til at lytte til os, og forstå hvor vi ville hen. Hun ramte 100 % plet med resultatet, som overgik forventningen.

Vores ønske var bl.a. mange små buketter i forskellige højder og med et meget romantisk udtryk. Hun tog hun sig tiden til hver eneste lille detalje. Alle borde fik udtalt opmærksomhed og det kunne man tydeligt se i det endelige resultat. Der blev kræset for hver enkelt detalje. Det hele var gennemarbejdet og veludført. Yderst professionelt!

Fru Hansen Blomster får hermed de allervarmeste anbefalinger fra vores side!”

Christina Dam-Christoffersen Brud

“Maria lavede det fineste hjerte til os, da vi skulle sige farvel til vores kære oldefar. En smuk forening af roser, stjerneskærm og andre sarte hvide blomster, fint sammensat med grene og andre naturlige materialer.

Alt lavet med personlighed og en detalje, man ikke finder mange steder. Vi var rigtige glade for at kunne give oldefar så smuk en afsked og Maria var meget samarbejdsvillig i forhold til vores ønsker.

Jeg giver Maria mine bedste anbefalinger”.

Eva Jørgensen Sorgbinderi

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud allerede i dag