Hvem jeg er

Jeg hedder Maria Hansen og er kvinden bag Fru Hansen blomster.

 

Et blomsterværksted og en virksomhed, der agerer som din professionelle, personlige blomsterassistent. Der er ingen faste åbningstider, hvor jeg er bundet til en butik. Jeg er hvor du har brug for det, når du har brug for det. Og jeg leverer og sætter selvfølgelig blomsterne op, på aftalt lokation. Hos mig skal du ikke i gang med selv, hverken at bruge tid på at hente eller stille op. Jeg sørger for at det aftalte produkt, tager sig ud på bedst mulige måde, der hvor begivenheden foregår.

 

Skal du have udsmykning til et bryllup eller et sidste farvel. En firmafest, en konference, messe eller anden event. Jeg tager dine tanker, drømme og ønsker og skaber noget unikt, professionelt og personligt. -Intet er umuligt, alt kan lade sig gøre.

 

Ud over blomster og dekorationer, har I også mulighed for at få arrangeret smuk belysning gennem mig. Jeg har flere forskellige løsninger indenfor levende lys. Både med hensyn til lanterner, fyrfadslys, bloklys og stagelys.

 

Fru Hansen blomster er mere end blot blomster. Jeg er en helhed af kvaliteter som håndværk, høj service, fleksibilitet, design og produktkvalitet. Jeg er en person med stor kreativ nysgerrighed, der elsker udfordringer og som altid er på jagt efter ny viden! Jeg er en håndværker og designer, med øje for detaljen.

 

Jeg forfølger drømme og lidenskab, og bruger hvert ledigt minut i relation til blomsternes verden. En branche fyldt med farver, former, følelser og fantasi!

 

Under de forskellige punkter i menuen, har jeg skrevet mere detaljeret om, hvad jeg kan tilbyde. Om I er virksomhed eller det er til Jer der skal giftes, holde konfirmation eller sende en kær af sted på den sidste rejse.

 

Kontakt mig allerede i dag! -Det er ganske uforpligtende, så kan vi tage en snak om, hvad dine behov er og hvordan jeg kan være med til at opfylde dine drømme.

 

 

 

De bedste hilsner, Maria Hansen

 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale!