Bryllup og kærlighedsfest

Kærlighed. Sommerfugle i maven og bobler i blodet. Kinder der rødmer og øjne der glinser. Tillykke med jeres forestående bryllup – en dag som vil skabe minder for resten af jeres liv.

Jeg elsker bryllupper. En fest for kærligheden. En fejring som er fyldt til bristepunktet af kærlighed, glæde og ømhed. Det er mit drug, mit opium, mit “Joanna”

Med mig som jeres personlige blomsterassistent, ved jeres bryllup eller kærlighedsfest, sikrer I jer en kreativ og visuel leverandør. En samarbejdspartner der altid vil gå den ekstra mil, for at bidrage med en unik udsmykning, specielt udformet til jer. Jeg tager jeres ønsker og drømme og skaber et sammenhængende og smukt udtryk.

Mit motto er “intet er umuligt – alt kan lade sig gøre”. Jeg er passioneret og yderst serviceorienteret overfor alle mine kunder og sørger for at I føler jer i sikre hænder. Når I indgår et samarbejde med mig, kommer jeg altid med et visuelt oplæg, med inspirationsbilleder til jeres store dag, som vi bruger som arbejdsredskab og udgangspunkt for vores snakke. Således sikrer jeg mig at vi har den samme vision for jeres store dag.

Sammen skaber vi rammerne til magi

Lad os tage en uforpligtende snak!

Close Menu