Bryllup & kærlighed

Jeg elsker bryllupper. En fest for kærligheden. Med mig som jeres personlige blomsterassistent, ved Jeres bryllup eller kærlighedsfest, sikre I Jer en kreativ og visuel leverandør. Mit motto er "intet er umuligt - alt kan lade sig gøre". Jeg er passioneret og yderst serviceorienteret overfor alle mine kunder og sørger for at I føler sig i sikre hænder. Jeg kommer altid med et visuelt oplæg, med inspirationsbilleder til Jeres store dag, således sikrer jeg mig at vi har den samme vision for Jeres store dag. Jeg skræddersyr min assistance til Jer, således i oplever et unikt blomsterunivers, ud fra Jeres specifikke ønsker og drømme til et magisk bryllup.

 

Med mit blomsterværksted som base har jeg ikke en butik jeg skal holde bemandet. Jeg er derfor yderst fleksibel og kan mødes med Jer hvor I ønsker det, når I ønsker det. Jeg arbejder og leverer i hele Danmark og Norden. Når den store dag oprinder kommer jeg og dekorerer på lokationen. Min holdning er at helheden ligger i detaljen, og således sikre jeg at I får det bedst mulige resultat. Normal procedure er også at jeg personligt leverer brudebuket, blomstersmykker og boutonnieres på ønsket adresse. Således kan brud eller brudepige få en "first hand" instruktion.

 

Jeres bryllup kan være alt fra det lille intime bryllup, til det store og overdådige. Det kan være et ønske om blomster til brudebuket, blomsterkrans, blomstersmykker, boutonniere og brudepige buketter, til også at indeholde kirke, reception og festlokation. Jeres ønsker og drømme er det vi arbejder ud fra, og jeg skræddersyr inspirationsmateriale til lige netop Jeres bryllup.

Hvis du er interesseret i at se flere billeder fra de forskellige bryllupper jeg har lavet blomster til og læse lidt om dem, kan du klikke på navnene i under-menuen til Bryllup, øverst oppe på siden.

 

 

De bedste hilsner, Maria

 

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud allerede i dag