Ideer der blomstrer

Maria Hansen, 37 år. Mor til Nanna på 5 år og Noah på 8 år. Gift med Kim, der til dagligt arbejder i restaurationsbranchen og som derudover jævnligt giver en hånd med til udbringning og at gå til hånde i travle perioder.

At være blevet selvstændig er en kæmpe drøm der er gået i opfyldelse. Det er hårdt, intenst og vanvittig spændende! Jeg er taknemmelig for hver en kunde der krydser min vej – for det er jer der gør min drøm mulig.

TAK

Mit navn er Maria Hansen og jeg er kvinden bag Fru Hansen blomster.

Før jeg ramte blomsterbranchen og fandt mit drømmehverv, har jeg ud over min uddannelse som blomsterbinder, uddannet mig inden for design og indkøb. Jeg har arbejdet som skrædder ved anerkendt kjoledesigner i Aarhus og senere hen arbejdet +5 år som kreativ indkøber ved stor international konfektionsvirksomhed. Alle uddannelser og jobs med fokus på kreativitet og at skabe ud fra kunders ønsker og behov. 

Jeg lever og ånder for det kreative univers og elsker at skabe smukke blomsterkreationer til mine kunders ønsker og drømme. Mit værksted er min base og herfra producerer og leverer jeg til både private og virksomheder.

Jeg lever efter mottoet “intet er umuligt – alt kan lade sig gøre”. Af opgaver jeg udfører kan blandt andet nævnes:

  • Blomsterudsmykning ved bryllupper og kærlighedsfester – brudebuket, boutonnieres, blomsterkranse, brudepigebuketter, blomsterkonfetti, kirkeudsmykning fra kirkebænke og alter til selve rummet. Udsmykning af feststed, fra reception til middagsborde, blomsterportaler og generel rumudsmykning

  • Konfirmationer – blomsterkranse, udsmykning af feststed
  • Sorgbinderi – Kistepynt, kasteroser, båredekorationer, kranse, buketter, rumudsmykning af kirke

  •  B2B samarbejde – herunder samarbejde med hoteller omkring deres gæster, så deres gæster oplever en sammenhængende og professionel service omkring blomsterudsmykning fra brudebuket til borde.

  • Konsulentopgaver og projektorienteret opgaver som messeudsmykning og photoshoot.

Står du eller din virksomhed og mangler blomster til en speciel lejlighed, stor som mindre – så tøv ikke med at hive fat i mig for en uforpligtende samtale.

 

De bedste hilsner, Maria

Close Menu