Lækre buketter og dekorationer

skab glæde i hverdagen

Levering af buketter

Få leveret en smuk buket til enten dig selv eller en du holder af. Pt er der mulighed for levering på hverdage fra mandag til fredag. Buketten pakkes smukt ind i silkepapir og brunt kraftpapir, med fugt om stilkene samt medfølgende kort. Din buket leveres i løbet af den ønsket leveringsdato. 

OBS: Eftersom jeg pt. kun kan få blomster via auktion i Holland – det er vinter og som jeg sidder her og skriver, er der trafikkaos i det øst- midtjydske og sne og is alle steder. Derfor køber jeg kun blomster hjem til ordre, så ring gerne i god tid med din bestilling, hvis du vil sikre dig jeg har blomster hjemme.

Til foråret åbner min lille selvbetjeningsbiks igen! Den eksakte dato afhænger af vejret – vi slår dørerne op, når blomstermarken igen er leveringsdygtig. Vi lægger ud med et farveorgie indenfor blandt andet tulipaner og narcisser – glæd dig!

 

Som udgangspunkt laves der smukke buketter i sæsonens blomster – dyrket i egen skærehave, uden brug af nogen former for kemi. Har du specielle ønsker til farver eller blomster vil vi efterkomme så godt som muligt.

Ud over buketter, er det selvfølgelig også muligt at bestille, diverse udsmykningselementer i tørrede materialer, som kranse, vægdekoration og billedrammer

Ønsker du at gøre det super nemt for dig selv, så bestil via abonnement og få leveret fast 1 gang om ugen eller hver 14. dag, med sæsonens smukkeste blomster. Ring for at aftale nærmere.

 

Buketter kan bestilles til personlig levering i og omkring Brædstrup (8740) blandt andet Træden, Tønning, Voervadsbro, Gantrup, Østbirk, Vestbirk, Nim, Klovborg, Rask Mølle, Sdr. Vissing, Davding, Yding, Bryrup, Gammel Rye og Ry.

Der bringes som udgangspunkt blomster ud alle hverdage, men der kan være dage jeg er ude i felten og ikke er på værkstedet eller er optaget andensteds. Ring derfor altid i så god tid som muligt for at booke din bestilling.

 

Buketter fra 250,-

Personlig levering i nærområde fra 80,- (40 kr. i Tønning, Træden, Gammelstrup og Troelstrup samt selve Brædstrup by)