Lækre buketter og dekorationer

skab glæde i hverdagen

Levering af buketter i hele Danmark

Det er nu muligt at få leveret smukke buketter, direkte til døren i hele Danmark. Pt er der mulighed for levering på hverdage fra tirsdag til torsdag. Buketten pakkes smukt ind som vanligt, i silkepapir og brunt kraftpapir, med fugt om stilkene samt medfølgende kort og næring. Din buket sendes om eftermiddagen, dagen før ønsket levering – sikkert pakket ned i papkasse med støtte omkring sig.

Vælg mellem smukke buketter af lækre kvalitetsblomster og grønt netop i sæson eller gå efter de langtidsholdbare, med forskellige tørrede elementer i alverdens farve muligheder.

Ud over buketter, er det selvfølgelig også muligt at bestille, diverse udsmykningselementer i tørrede materialer, som kranse, vægdekoration og billedrammer

Ønsker du at gøre det super nemt for dig selv, så bestil via abonnement og få leveret fast 1 gang om ugen, med sæsonens smukkeste blomster. Ring for at aftale nærmere.

 

Buketter kan selvfølgelig også bestilles til personlig levering i og omkring Brædstrup (8740) blandt andet Træden, Tønning, Voervadsbro, Gantrup, Østbirk, Vestbirk, Nim, Klovborg, Rask Mølle, Sdr. Vissing, Davding, Yding, Bryrup, Gammel Rye og Ry.

Der bringes som udgangspunkt blomster ud alle dage inklusiv lørdag og søndag, men der kan være dage jeg er ude i felten og ikke er på værkstedet eller er optaget andensteds. Ring derfor altid i så god tid som muligt for at booke din bestilling.

 

 

Buketter fra 250,-

Personlig levering i nærområde fra 60,- (30 kr. i Tønning, Træden, Gammelstrup og Troelstrup samt selve Brædstrup by)

Levering i hele DK 89,-

Luk menu