Du er hvad dine kunder ser

Hvordan du præsenterer din virksomhed visuelt, har en direkte indvirkning på, hvordan du opfattes af dine kunder og leverandører.

Skab sammenhæng

Jeg samarbejder både langsigtet og projektorienteret. Om du er i hotel og restaurationsbranchen og har brug for professionel og stabilt samarbejde både internt og eksternt – eller du som anden virksomhed har brug for udsmykning til en messestand, sommerfesten eller et photoshoot. Jeg sørger for et visuelt udtryk, der underbygger jeres profil og tilpasser min service til jeres ønsker og behov.

Med mit blomsterværksted som base, er jeg ikke bundet op af en butik og normale åbningstider. Jeg har derfor mulighed for stor fleksibilitet omkring leveringer, møder og events.

Hotel & Restauration

Jeg sørger for at forsyne jer og jeres gæster med smukke blomster året rundt. Jeg tager jeres gæster i hånden og skaber en full-service oplevelse, tilpasset den enkelte gæst. Det gælder både jeres B2C gæster og ved B2B.

Ved bryllupper tilbyder jeg jeres gæster smuk, gennemarbejdet udsmykning fra vielse til fest, således det visuelle udtryk bliver lækket og sammenhængende fra start til slut. Jeg tager kommunikationen direkte med gæsten, således I kan koncentrere jer om alle de andre opgaver og vi sammen giver gæsten en professionel og lækker oplevelse.

Ved B2B arrangementer sørger jeg for at udsmykningen er tilpasset firmaets visuelle udtryk og farver fx ved scenedekorationer, overrækkelsesbuketter, borddekorationer ved middag etc.

Mit arbejdsfelt udvider sig konstant, så hvis du er interesseret i at vide om mine kompetencer matcher jeres behov, er du meget velkommen til at tage kontakt, for et uforpligtende møde

Luk menu