Du er hvad dine kunder ser

Hvordan du præsenterer din virksomhed, har en direkte indvirkning på, hvordan du opfattes af dine kunder og leverandører.


Sprøjtefrie blomster i sæson

I identificerer jer selv som en virksomhed med fokus på bæredygtige løsninger. I ønsker produkter der understøtter jeres visuelle linje, uden at gå på kompromis med jeres ønske om at vælge bæredygtigt. Med Fru Hansen blomster som leverandør, får I sprøjtefrie blomster, hvor størstedelen er dyrket i egen skærehave – 5000 m2 omlagt kløvermark, hvor der dyrkes efter regenerative principper, uden brug af kemi og pesticider.

Udover min skærehave er mit blomsterværksted min base, hvilket gør at jeg ikke er bundet op af butik og normale åbningstider. Jeg har stor fleksibilitet omkring leveringer, møder og events.

 

Hotel & Restauration

Jeg har siden 2016 samarbejdet med flere forskellige hoteller og restauranter. Jeg har flere lange samarbejder bag mig og gør en dyd ud af at sætte mig ind i jeres sted og brand. Jeg sørger for at forsyne jer og jeres gæster med smukke sprøjtefri blomster. Jeg tager jeres gæster i hånden og skaber en full-service oplevelse, tilpasset den enkelte gæst. Det gælder både jeres B2C gæster og ved B2B.

Ved bryllupper tilbyder jeg jeres gæster smuk, gennemarbejdet udsmykning fra vielse til fest, således det visuelle udtryk bliver lækket og sammenhængende fra start til slut. Jeg har mulighed for at tage kommunikationen direkte med gæsten, således I kan koncentrere jer om alle de andre opgaver og vi sammen giver gæsten en professionel og lækker oplevelse.

Ved B2B arrangementer sørger jeg for at udsmykningen er tilpasset firmaets visuelle udtryk og farver fx ved scenedekorationer, overrækkelsesbuketter, borddekorationer ved middag etc.

Skab sammenhæng

Som virksomhed har du mulighed for at bruge mig både langsigtet og projektorienteret. Om du er i hotel og restaurationsbranchen og har brug for professionel og stabilt samarbejde både internt og eksternt – eller du som anden virksomhed har brug for udsmykning til en messestand, sommerfesten, et photoshoot eller et langvarigt samarbejde med faste leveringer af buketter. Jeg sørger for et visuelt udtryk, der underbygger jeres profil og tilpasser min service til jeres ønsker og behov.

Mit arbejdsfelt udvider sig konstant, så hvis du er interesseret i at vide om mine kompetencer matcher jeres behov, er du meget velkommen til at tage kontakt, for et uforpligtende møde