Sorgbinderi

Hos Fru Hansen blomster, får du blomster lavet med hjerte. Det sidste farvel er så uendelig vigtigt. Det skal gøres ordentligt og i de pårørende samt afdødes ånd. Jeg sætter en stor ære I at fortolke Jeres ønsker, til en smuk fortælling gennem blomsterne.

 

Mit arbejde tager udgangspunkt fra naturen og dens kontraster samt materialernes bevægelse. Jeg kan varetage både de traditionelle, såvel som de utraditionelle opgaver.

 

Jeg er empatisk og har et stort behov for at være med til at hjælpe og gøre andre glade. Og jeg er stolt, når jeg kan være med til at gøre en svær tid smuk, og måske bare en lille smule mindre hård eller sørgelig.

 

Jeg tilbyder pårørende at mødes til en snak ved bedemand eller i Jeres eget hjem. På den måde er der plads og rum til at bære sorgen, uden at skulle stå til skue i en travl blomsterbutik. Det er også muligt at kommunikere via telefon og mail. Hvis du ønsker det, sætter jeg altid gerne oplæg sammen, efter vi har haft en samtale omkring ønsker, med inspirationsbilleder af blomstervalg og form, som kan sendes til godkendelse.

 

Mit blomsterværksted er min base, hvorfra jeg varetager opgaver i hele landet. Der er ikke en detailbutik der skal holdes åbent, så jeg er yderst fleksibel. Jeg arbejder når mine kunder har brug for det, hvor end de har brug for det. Har du ikke mulighed, lyst eller overskud til selv at komme forbi og hente, så leverer jeg uden problemer i hele Jylland. Ønsker du levering andensteds i Danmark eller Norden, finder vi også en løsning på dette.

 

 

Står du i en situation, hvor du har brug for sorgbinderi? Jeg hjælper dig trygt igennem de nødvendige beslutninger