You are currently viewing Bryllupsmesse i Aarhus den 21. januar og i Vejle den 4. februar 2018

Bryllupsmesse i Aarhus den 21. januar og i Vejle den 4. februar 2018

– Scandinavian Congrass Center, Aarhus den 21. Januar 2018

– Munkebjerg Hotel, Vejle den 4. Februar 2018

Et nyt år er i gang og det betyder en masse nye spændende opgaver og tiltag! Jeg har blandt andet besluttet mig for at deltage i 2 bryllupsmesser i år. En oplevelse jeg ser frem til med spænding og glæde!

 

Da jeg driver et værksted og ikke en detailbutik med et kontinuerligt kundeflow der spadserer forbi, er det at drage på messe en oplagt mulighed for mig, for at møde nye mennesker og for at få mit navn ud.

Og så vil jeg rigtig gerne vil møde en masse kommende brudepar, for at høre hvad der for dem er vigtigt på deres store dag. Hvordan bliver de enige om budget og hvilke poster der prioriteres foran andre. Hvordan besluttes udsmykning – og hvem vælger brudebuketten?

Et bryllup er fyldt med følelser – med drømme. For nogen har drømmene og forestillingerne om den store dag været i gang i flere år. For andre er de knapt gået i gang, selvom der kun er få måneder til de skal giftes.

 

Jeg håber ved at deltage på messerne, at jeg kan hjælpe par med at komme videre med deres planlægning, og kunne give dem ideer og inspiration til deres store dag.

 

Står du og skal giftes og kunne du tænke dig en snak omkring udsmykning, blomster og farver? Så grib chancen og kom forbi en af messerne! – Du er meget velkommen til at pre-booke en tid allerede nu! Det er ganske uforpligtende og du kan gøre det på 28747170 eller mh@fruhansenblomster.dk
 

– Jeg glæder mig til 2 fortryllende søndage og håber vi ses!

 

 

De bedste hilsner, Maria