You are currently viewing Kobberbryllup på Norsminde Kro

Kobberbryllup på Norsminde Kro

I weekenden havde jeg til opgave at pynte et langbord til et kobberbryllup. Stedet hvor festen skulle holdes var helt speciel – Rhone-rummet på Norsminde Kro. Norsminde Kro er generelt et super smukt sted med stemningsfyldte lokaler, men Rhone-rummet er noget af det mest lækre og stemningsfyldte jeg længe har set. Det er tydeligt at der her, virkeligt er tænkt på detaljen og blevet brugt tid og energi på at vælge de helt rigtige elementer til rummet.

Stilen som parret ønskede var enkel og elegant – smukke valmuer i mine egne producerede, rustikke vaser med enkelte græsser.

 

Lige så meget som jeg elsker det overdådige og detaljerede, så elsker jeg også det helt enkle. Det sætter høje krav til hvert eneste element, da det står til skue og betragtes på en helt anden måde end en sammensat dekoration.

Jeg har just fået en mail fra min kunde med ordene “Hvor var det et helt utroligt smukt syn, der mødte min mand og jeg i lørdags, da vi så Rhonerummet. Dine smukke valmuer satte virkelig prikken over i’et på en helt fantastisk aften. Så smukt og stilrent – helt som vi havde ønsket det. Du er for sej” og det er lige præcis sådanne tilbagemeldinger som gør at jeg elsker mit arbejde og ikke kunne drømme om at lave noget som helst andet i mit professionelle virke. Jeg bliver glad, stolt og nærmest lykkelig

 

Skriv et svar